Over Bloomingfields

Onze openbare ruimte staat onder druk. We hebben het niet meer over onderhouden maar over beheren. We willen af van de verstening van ons openbaar gebied en bestuurders willen af van het strak geschoren graskantje. Iedereen voelt de noodzaak om een bijdrage te leveren aan biodiversiteit. Dit maakt vaste planten erg interessant om in te zetten binnen onze openbare ruimte. Gevarieerd groen, fleur en kleur in stadskernen en op rotondes, een goed leefklimaat voor onze vlinders en bijen en dus ook gunstige leefomstandigheden voor het welzijn en welbevinden van bewoners. Graag leveren we bijdrage in bovenstaande doelstellingen, we verdienen het!

Wie zijn we

Jan-Hein Moors | Tuin- en Landschapsarchitect BVTL

Eigenaar van StadWaterLand b.v. en Bloomingfields.
Ik heb mijn studie Tuin- en Landschapsarchitectuur gedaan aan de HRiT in Vilvoorde (nu Erasmus Hogeschool in Brussel). Met plezier begeef ik me in een breed werkveld. Door de jaren heen is mijn expertise op het gebied van 'groen' enorm gegroeid. Ik durf van mezelf te zeggen dat ik creatief ben en pragmatisch werk. Altijd met een passie voor beplanting. Soms ben ik een tikkeltje eigenwijs.....maar ja dat zijn alle architecten.

Arie Idema | Boomkwekerij M. van den Oever

Algemeen directeur bij boomkwekerij M. van den Oever, een meer dan 200 jaar oud familiebedrijf welke een enorme expertise en ervaring heeft opgebouwd. Ze zijn deskundig, betrouwbaar en betrokken bij de verdere ontwikkeling van Bloomingfields. Bij hen geldt: wat je ziet is wat je krijgt. Want groen moet je goed doen of niet doen. Arie is maatschappelijk betrokken, zijn motto: we lenen de wereld in plaats van deze te gebruiken. E

Bloomingfields is jaren geleden ontstaan vanuit de ideële gedachte om snel, gemakkelijk en betaalbaar meer gevarieerd groen aan te brengen en daarmee de biodiversiteit te vergroten. Wij leveren prachtige vaste plantmengsels en zaaien deze ook voor onze klanten. Voor het zaaien passen we met name hydroseeding en BF-zodematten toe. In Engeland wordt zaaien met vaste planten al 20 jaar succesvol toegepast.
Landschaps- en tuinarchitect Jan-Hein Moors is drijvende kracht achter Bloomingfields. Hij wil projectontwikkelaars, gemeenten, provincies, rijkswaterstaat, architecten en grootgroenvoorzieners helpen te voorzien van kleurrijke plant- en bloemenmengsels welke op innovatieve wijze gebruikt kunnen worden in hun projecten.
Snel resultaat, minder onderhoud, meer biodiversiteit. We sturen op hoofdlijnen en laten vervolgens de natuur zijn werk doen. Natuurlijk gecultiveerd! Heeft u interesse in onze mengsels? Bel gelijk even! We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 055 5429386 of 0653 811387. Mailen kan ook naar info@bloomingfields.nl